Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

T24 | Tässä ovat Tallinnan halpiskaupat – Näissä teet edullisia ostoksia

Tallinnasta löytyy vielä useampikin edullisia ostosmahdollisuuksia tarjoava kauppa tai jopa myymäläketju, joita ei Suomesta löydy. Tässä listaus Tallinnan kiinnostavista halpiskaupoista ja outlet-myymälöistä.

Latvialainen Depo

Syksyllä 2020 latvialainen remontti- ja puutarhatarvikemyymälänä tunnettu Depo avasi ensimmäisen myymälänsä Tallinnan keskustan kupeessa. Hulppean 25 000 neliömetrin kokoisen myymälän tuotevalikoimaan kuuluvat rakennustarvikkeiden lisäksi myös monenlaiset remonttitarvikkeet, kodintuotteet, lemmikkituotteet, puutarhatuotteet, auto- ja pyörätarvikkeet, työkalut ja pienkoneet sekä tuoreet kukat ja taimet.

Realiseerimiskeskus

Virolainen Realiseerimiskeskus on yli 20 myymälän ketju, jonka tuotevalikoima koostuu erilaisista yritysten jäännös- ja varastoeristä sekä vakuutusyhtiöiltä hankituista vahinkotavaroista. Myynnissä saattaa olla tunnettujakin brändejä, mutta tuotteista saattaa esimerkiksi puuttua pakkaus. Tarjolla on monipuolinen ja usein vaihtuva valikoima kodintuotteita, kosmetiikkaa, puhdistusaineita, vaatteita, sisustustuotteita, puutarhatarvikkeita, elintarvikkeita ja paljon muuta. Ketjulla on Tallinnassa neljä myymälää: kaksi Mustamäellä, yksi Lasnamäellä ja yksi Koplissa.

Urheilubrändien outlet-keskittymä

Urheiluvaatteiden huippumerkeillä Adidaksella, Nikella ja Reebookilla on omat outlet-myymälät saman katon alla Kristiinen kaupunginosassa sijaitsevalla Tondin asuinalueella ( Os. Tammsaare tee 60). Myymälöistä voi tehdä edullisia löytöjä, sillä alennusprosentit ovat siellä usein 50–70 prosenttia. Outlet-myymälöiden valikoimissa on vaatteita ja kenkiä naisille, miehille ja lapsille.

Virolaisen urheilukaupan Sportlandin outlet-myymälä puolestaan sijaitsee Tallinnan Swissotellia vastapäätä ( Os. Tartu mnt 16 B). Siellä on myynnissä monien kansainvälisten urheilubrändien tuotteita.

Arsenal-keskuksen muotioutletit

Pohjois-Tallinnassa sijaitsevassa Arsenal-keskuksessa ( Os. Erika 14) on nykyään useita muotivaatteita myyviä outlet-myymälöitä. Siellä on omat outlet-myymälänsä muun muassa Denim Dream -farkkukaupalla ja virolaisella Year-brändillä.

Springfield Cortefiel -outlet myy Springfield-, Cortefiel-, Women’secret- ja Pedro del Hierro -brändien tuotteita ja Moe outletin valikoimaan kuuluvat huippubrändien kuten Espritin, Tommy Hilfigerin, Desigualin, Vagabondin, Dieselin ja Camel Activen tuotteet. Lisäksi keskuksessa on Shoeshop-outlet ja Bestbrands-outlet.

Baltika Groupin tehtaanmyymälä

Laaja valikoima virolaisten muotibrändien tuotteita on myynnissä Baltika Groupin Moetänav-tehtaanmyymälässä Veerennin asuinalueella ( Os. Veerenni 24). Suuressa myymälässä on Montonin, Baltmanin ja Ivo Nikkolon tuotteita miehille ja naisille. Myynnissä on välillä myös uniikkeja mallikappaleita eri brändien mallistoista.

Sadama Market Outlet

Balti Jaam -torin yläkerrassa sijaitsee Sadama Market Outlet, jonka valikoimiin kuuluvat Tallinkin laivojen ylijäämätuotteet. Myynnissä on muun muassa naisten, miesten ja lasten vaatteita, kenkiä, laukkuja, koruja ja kelloja jopa 70 prosentin alennuksella. Myynnissä olevia brändejä ovat muun muassa Snö of Sweden, Desigual, Vagabond, Camel Active, Tommy Hilfiger, Superdry ja Mos Mosh.

Kaubamaja Outlet

Tavaratalo Kaubamajan ja ABC King- ja SHU-kenkäkauppojen yhteinen outlet-myymälä puolestaan löytyy Mustakivi-keskuksesta, joka sijaitsee Lasnamäellä ( Os. Mahtra 1). Lähes 800 neliömetrin kokoisen myymälän valikoimiin kuuluvat kengät sekä muoti- ja kodintuotteet edellisten sesonkien valikoimista.