T24 | Tältä näyttää Tallinkin uusi MyStar-alus – Katso tuoreet sisustuskuvat laivasta!

Tallinkin uusinta laivaa, MyStaria, rakennetaan parhaillaan Rauma Marine Constructionin telakalla Raumalla. Uuden aluksen sisustussuunnittelusta vastaa sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co.

Tallink julkaisi uudet kuvat Vertti Kiven suunnittelemasta upeasta sisustuksesta torstaina.

MyStar muistuttaa ulkoisesti paljonkin vuonna 2017 Helsinki-Tallinna-reitillä liikennöinnin aloittanutta Megastaria, mutta laivaan tulee myös paljon täysin uudenlaisia tiloja ja matkustajavirtoja on suunniteltu sujuvammiksi.

Laivalle tulee esimerkiksi yhteensä 14 erilaista julkista tilaa, jotka on suunniteltu eri kohderyhmien tarpeisiin.

– Valitsimme laivan teemaksi Beauty of the Baltic Sea, joka rakentuu uniikeista videoteoksista ja vedenalaisista kuvista. Jokaisella tilalla on oma luonteensa ja tunnelmansa, joka luodaan eri pintojen kontrasteilla, uudella väripaletilla, varta vasten laivalle suunnitelluilla kalusteilla sekä tunnelmallisella valaistuksella, pääsuunnittelija Vertti Kivi, dSign Vertti Kivi & Co:sta kertoo.

Laivan sydän on tietysti ostosmaailma eli Traveller Superstore, joka viestii raikkautta ja boutique -henkeä. Kaupan keskellä olevan portaikon vieressä sijaitsee myös uusi elämyspiste, jossa voidaan järjestää vaikkapa maistiaisia.

Koko kaupan kulku on suunniteltu sujuvaksi ja matkan varrella voi törmätä säännöllisesti uudistuviin pop up -myymäläpisteisiin sekä esimerkiksi Nordic Corneriin, jossa on myynnissä Itämeren alueen paikallisia tuotteita ja designia. Kaupan alempi kerros on tehty viinikellarimaiseksi, jossa voi järjestää erilaisia tuote-esittelyjä kuten viininmaistajaisia.

MyStarin on määrä valmistua keväällä 2022, jolloin se aloittaa liikennöinnin Helsingin ja Tallinnan välillä.

Mainos: Leijona Catering Oy

Mainos: Leijona Catering Oy

Töihin Leijona Cateringiin!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut