T24 | Suosittu Pudel Baar -olutbaari sulkee ovensa Tallinnan Telliskivessä

Tunnettu ja monen suomalaisenkin suosima Pudel Baar -olutbaari Tallinnan Telliskivessä joutuu sulkemaan ovensa lähes vuosikymmenen toiminnan jälkeen, koska vuokranantaja irtisanoi baarin vuokrasopimuksen ennenaikaisesti.

Pudel Baar kertoi ennen joulua Facebook-sivullaan sulkevansa ovensa lopullisesti helmikuussa 2022. Viimeinen aukiolopäivä on 14. helmikuuta.

Olutbaarin julkaiseman tiedotteen mukaan se oli selvinnyt hyvin kaikista koronan tuomista haasteista, mutta ei voi mitään vuokrasopimuksen loppumiselle. Samassa tiedotteessa kysellään myös vinkkejä mahdollisesta uudesta sijainnista baarille.

Pudel Baar oli F-Hoone-ravintolan jälkeen yksi ensimmäisistä paikoista, jotka avattiin Telliskiven luovassa keskuksessa yhdeksän vuotta sitten. Silloin alueella oli pääasiassa hylättyjä neuvostoaikaisia tehdasrakennuksia. Pudel Baar tunnetaan myös virolaisten käsityöolutbaarien edelläkävijä, jossa moni pieni virolaispanimo on lanseerannut ensimmäiset käsityöoluensa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut