T24 | Tallinnan uusi keskustori avautuu aikaisintaan vuonna 2025

Tämänhetkisten ja alustavien suunnitelmien mukaan Tallinnan keskustorin mittava uudistus tulee valmistumaan aikaisintaan vuonna 2025. Projektin tarkempi aikataulu selviää, kun torin rakennustyöt alkavat.

Väliaikaisena toimenpiteenä torin vanhan kauppahallin viihtyisyyttä on lisätty päällystämällä rakennuksen julkisivu valokuvaprintillä uuden kauppahallin suunnitelmasta. Valtava printti antaa käsityksen siitä, miltä torialue tulee tulevaisuudessa näyttämään. Lisäksi torin myyntialuetta on päivitetty sekä asiakkaiden että myyjien viihtyisyyden lisäämiseksi.

– Vuodenvaihteesta lähtien keskitymme uuden kauppahallin suunnittelun valmisteluun, mutta samanaikaisesti parannamme myös torin ulkoasua tehdäksemme ostokokemuksesta keskustorilla mahdollisimman miellyttävän, Tallinnan keskustorin johtaja Rain Parna sanoo tiedotteessa.

Jo nyt torin pysäköintialue on uudistettu ja asiakkaat voivat pysäköidä sinne ilmaiseksi käydessään torilla ostoksilla. Myös kauppahallin lämmitysjärjestelmä on uusittu, joten tilat ovat nyt viihtyisämmät kauppiaiden kannalta.

Lue myös: Tallinnan keskustorin uudistustyöt ovat alkaneet

– Muun ohella kauppahallin vanha ja uusi sisäänkäynti on yhdistetty. Uskomme tämän auttavan ymmärtämään, miltä uusi kauppahalli tulee tulevaisuudessa näyttämään, Parna lisää.

Tallinnan keskustorin uudistuksen ja uuden kauppahallin suunnittelusta vastaa virolainen arkkitehtitoimisto Koko Arhitektid.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut