Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24 | Viron matkailussa on nyt ostajan markkinat – Näin halvalla et ole aikaisemmin päässyt Tallinnaan

Pitkittyvästä koronapandemiasta ja Suomen kiristyneistä matkustusrajoituksista huolimatta laivaliikenne Helsingin ja Tallinnan välillä kulkee lähes normaaliin tapaan.

Matkailija voi valita tavallisen reittimatkan, hotellimatkan, erilaisten mini- ja piknikristeilyiden tai päivä Tallinnassa -risteilyiden väliltä. Hinnat ovat näin alkuvuodesta erittäin edulliset ei pelkästään koronapandemian vaan myös matalan sesongin kauden vuoksi.

Esimerkiksi Viking Line myy nyt risteilyjä jopa -50 % hintaan. Esimerkiksi päiväristeily Tallinnaan tai perjantaipiknikristeily Viking XPRS:llä maksaan parhaimmillaan vain 7 euroa per henkilö. Miniristeilyjen hinnat ovat alkaen 12 euroa per henkilö. Eckerö Linen Tallinnan päiväristeilyjen ja miniristeilyjen hinnat alkavat 12 eurosta.

Eckerö Linen hotellipakettien hinnat Tallinnaan ja muualle Viroon alkavat 37 eurosta. Siihen hintaan sisältyvät laivamatkat, hotelliyö ja aamiainen. Viiden tähden hotelleissa pakettimatkojen hinnat alkavat 80 eurosta per henkilö.

– Veikkaan, että näin laadukas matkustaminen ei tulevaisuudessa ole yhtä edullista. Nyt on todellakin ostajan markkinat, Eckerö Linen markkinointi- ja viestintäjohtaja Ida Toikka-Everi toteaa.

Lue myös: Matkustaminen Viroon on edelleen helppoa Suomen tiukentuneista matkustusrajoituksista huolimatta

Myös Tallink myy edullisia hotellipaketteja vastikään remontoituun Tallink City Hoteliin. Keskustahotellin majoituspakettien hinnat alkavat 69 eurosta. Hintaan sisältyvät laivamatkat, yö hotellissa ja aamiainen.

Virossa lähes kaikki palvelut ovat auki normaalisti. Varsinkin Tallinnassa ja sen ravintoloissa ja nähtävyyksissä on väljää, koska kansainväliset matkailijat puuttuvat vielä katukuvasta. Koronapassia näyttämällä suomalaismatkailija pääsee vaivatta niin ravintoloihin, baareihin, museoihin kuin muihinkin julkisiin paikkoihin.