T24 | Virossa sairaalahoitoa vaativien koronapotilaiden määrä on kasvussa

Viron terveysviraston mukaan maanantaiaamuna 17. tammikuuta Viron sairaaloissa oli hoidossa yhteensä 309 koronapotilasta. Sairaalahoitoa tarvitsevien potilaiden määrä on kasvussa, sillä vielä viime viikolla sairaalahoidossa oli noin 250 potilasta.

Sairaaloissa olevista koronapotilaista 227 on hoidossa vakavan koronataudin vuoksi. Heistä 176 eli 77,5 prosenttia on rokottamattomia. Tehohoidossa on 21 potilasta, joista 16 on hengityskoneessa.

Maanantaina Virossa diagnosoitiin myös ennätykselliset 2 104 uutta koronatartuntaa. Lisäksi rekisteröitiin viisi uutta koronakuolemaa. Koronavirus on vaatinut Virossa tähän mennessä 1 984 ihmisen hengen.

Lue myös: Virolaisista 51 prosenttia vastustaa pakollisia koronarokotuksia

Tähän mennessä Virossa 823 838 ihmistä on saanut kaksi koronarokotetta. Euroopan tautienehkäisy- ja -valvontakeskus ECDC:n tilastojen mukaan Virossa koko väestön rokotekattavuus on nyt 60,5 prosenttia ja yli 18-vuotiaiden 70,7 prosenttia.

Artikkelissa korjattu vakavan koronataudin vuoksi sairaalahoidossa olevien potilaiden määrä näppäilyvirheen vuoksi. Oikea määrä on 227 potilasta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut