T24 | Tallinnan uusi Olybet-sporttibaari panostaa suomalaisiin – Kesällä lonkeroa saa hanasta ja näytöillä pyörii aina suomalaisia kiinnostavaa urheilua

Juuri ennen joulua Tallinnan Vapaudenaukion kulmalla, Harju-kadun varressa aukesi uusi Olybet Bar & Grill -sporttibaari. Kyseessä on rento ravintolan ja baarin yhdistelmä, jossa voi sekä syödä hyvää grilliruokaa että seurata urheilua valtavilta näytöiltä.

– Tallinnan Vanhastakaupungista on puuttunut hinta-laatu-suhteelta hyvä ravintola, jossa käydä rennosti lounaalla tai istua iltaa. Hyvän sijainnin ansioista baarissamme on myös helppo piipahtaa ostosten tai kaupunkikierroksen lomassa, baarin omistavan Olympic Entertainment Group AS:n markkinointi- ja myyntipäällikkö Marko Arpiainen kertoo.

Sporttibaarin tämänhetkiset aukioloajat ovat klo 11–23. Kunhan koronatilanne helpottaa, on aukioloaikoja tarkoitus pidentää. Päivittäin on tarjolla vaihtuva lounas 5,90 euron hintaan. Ravintolan keittiöstä löytyy Josper-hiiligrilli, jolla valmistuvat menussa olevat pihvit ja burgerit. Myös herkullisia jälkiruokia on tarjolla.

Lisäksi valikoimissa on virolaisen Õllenaut-pienpanimon valmistamia Olybet-oluita, joita e saa mistään muualta.

Toiveena on, että sekä suomalaismatkailijat että Tallinnassa asuvat suomalaiset ottavat uuden sporttibaarin omakseen.

– Olemme palkkaamassa suomenkielistä henkilökuntaa töihin. Lisäksi meiltä saa kesästä alkaen lonkeroa hanasta ja screeneillä pyörii aina suomalaisia kiinnostavaa urheilua, kuten formuloita, jääkiekkoa ja ampumahiihtoa. Suunnitelmissa on myös järjestää suomalaisille erikoistapahtumia ja minikeikkoja, kunhan koronatilanne helpottaa, Arpiainen vakuuttaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut