Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24 | Viron Prisma laajenee – Avaa uuden myymälän Viljandiin 2023

Viron Prisma jatkaa vauhdikasta laajentumistaan ja uusien myymälöiden avaamista. Vuonna 2023 kauppaketju avaa alueen suurimman hypermarketin Viljandiin, Etelä-Viroon.

Vuonna 2021 Prisma avasi Virossa kaksi uutta myymälää ja vuoden 2022 aikana on tarkoitus avata neljä uutta myymälää. Kolme niistä, Maardu, Harku ja Saue, avataan Harjumaan maakunnassa, jossa Tallinnakin sijaitsee. Neljäs myymälä avautuu Keski-Viron Raplassa.

– Olemme iloisia voidessamme laajentua myös Tallinna, Tarton ja Narvan ulkopuolelle ja tarjota Prisman laajan tuotevalikoiman ja edulliset hinnat yhä useammille asiakkaille ympäri Viroa, Viron Prisman maajohtaja Teemu Kilpiä sanoo.

Prisma avaa Viljandissa vuonna 2023 ja luo samalla alueelle noin 60–70 uutta työpaikkaa. Viljandiin rakennetaan Prisman hypermarket, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat elintarvikkeiden ja päivittäistavaroiden lisäksi myös kodintuotteet, elektroniikka, vaatteet ja vapaa-ajan tuotteet.

Teemu Kilpiän mukaan Prisma ottaa aina uuden myymälän tuotevalikoimaa kootessaan huomioon paikallisten asukkaiden toiveet. Niinpä nytkin tulevat asiakkaat voivat lähettää ehdotuksia ja toiveita tuotevalikoimasta Prisman verkkosivujen kautta.

Viljandin hypermarketiin tulee Fazerin leipomo, jossa leipomotuotteet valmistetaan alusta alkaen paikan päällä. Lisäksi myymälässä on Food Market -osasto, jonka valikoimiin kuuluvat tuore liha ja kala sekä valmisruoat.

Kaksikerroksisen Prisman hypermarketin rakennuttaja Viljandissa on Capital Mill.