T24 | Tiesitkö, että Tallinnan on maailman 10. romanttisin kaupunki?

Näin ystävänpäivän kynnyksellä brittiläinen, Guernseyn kanaalisaarella sijaitseva kukkalahjoihin erikoistunut Flowercard päätti selvittää, mikä on maailman romanttisin kaupunki.

Mukana tässä ei niin tieteellisessä selvityksessä oli 35 kaupunkia ympäri maailmaa. Kaupungit listattiin paremmuus- tai romanttisuusjärjestykseen muun muassa niiden Trip Advisorissa saamien romanttisten arvostelujen sekä romanttisten ravintoloiden ja aktiviteettien määrän perustella. Myös lumen mahdollisuus paransi kaupungin sijoitusta, sillä nyt etsittiin nimenomaan romanttista talvikohdetta.

Tässäkin selvityksessä Tallinnan pesi Helsingin sijoittumalla sijalle 10. Helsingin sijoituskin oli hienosti 12:ta. Muista pohjoismaisista pääkaupungeista Kööpenhamina ylsi sijalle 21 ja Tukholma sijalle 23. Baltian maiden pääkaupungeista Riika oli sijalla 15, mutta Liettuan Vilna ei 35 kaupungin joukkoon mahtunut.

Maailman romanttisimmaksi kaupungiksi selvitys valitsi Belgian Bruggen, jonka vahvuuksia olivat suuri määrä romanttisia hotelleja ja aktiviteetteja. Kakkoseksi sijoittui legendaarinen New York vain muutaman desimaalin erolla. Kolmanneksi sijoittui Italian Venetsia.

Lue lisää vinkkejä Tallinnan romanttisista kohteista Visit Tallinn -sivustolta !

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut