T24 | Tallinkin erikoisristeilyt vievät ensi kesänä Visbyyn ja Maarianhaminaan – Laivan kyytiin pääsee myös Tallinnasta

Tallink on julkistanut tulevan kesän erikoisristeilyt, joita tehdään yhteensä kahdeksan. Kohteina ovat pienen tauon jälkeen suosittu Gotlannin Visby ja viime kesänä suosikkikohteeksi noussut Ahvenanmaan Maarianhamina. Kaikki erikoisristeilyt tehdään Tallinkin suurimmalla laivalla Silja Europalla.

– Silja Europalla on laivastomme monipuolisimmat palvelut ja sieltä on esimerkiksi tarjolla kosmetologi- ja hierojapalveluita sekä kylpylä. Laivan erityisominaisuus on suuret sivuikkunat, joten merimaisemista voi nauttia koko risteilyn ajan, Tallink Siljan Head of Sales Jani Mäkelä sanoo.

Sija Europa risteilee Visbyyn 3.7., 10.7., 17.7., 24.7., 31.7. ja 7.8.2022. Laiva saapuu perille Visbyyn jo aamulla klo 9 ja lähtee takaisin Helsinkiin vasta klo 20.30, joten matkustajilla on perillä hyvin aikaa nauttia tunnetusta kesäkaupungista.

Maarianhaminan risteilyt toteutetaan juhannuksen aikaan 23.6. ja 16.9.2022, jolloin Ahvenanmaalla vietetään upeaa koko saarelle levittäytyvää sadonkorjuujuhlaa. Laiva on perillä Maarianhaminassa klo 10–18.

Kaikki erikoisristeilyt lähtevät Helsingistä ja kulkevat mennen tullen Tallinnan kautta, joten myös virolaisilla tai Virossa asuvilla suomalaisilla on mahdollisuus hypätä laivan kyytiin Tallinnassa.

Kaikki erikoisiristeilyt toteutetaan päivä kohteessa -periaatteella eli matkustajat viettävät laivalla kaksi yötä ja perillä kohteessa yhden kokonaisen päivän.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut