Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

T24 | Vihdoinkin! – Lidl avaa 3. maaliskuuta ensimmäiset Viron myymälänsä

Torstaina maaliskuun 3. päivä saksalaisketju Lidl avaa kahdeksan ensimmäistä myymäläänsä samanaikaisesti eri puolilla Viroa: Tallinnassa, Tartossa, Pärnussa ja Narvassa. Kaikki myymälät ovat avoinna joka päivä klo 8–22.

Lidl on investoinut Viroon yli 80 miljoonaa euroa ja luonut yli 1 000 uutta työpaikkaa.

– Lidlin myymälöiden avaaminen on tärkeä virstanpylväs tehtävässämme tarjota Virossa asiakkaillemme laadukkaampia tuotteita parhaaseen hintaan. Olen erittäin ylpeä koko Lidl Eesti -tiimistä ja haluan kiittää kaikkia työtovereita, jotka ovat tehneet töitä tämän päivän eteen, Viron Lidlin hallituksen puheenjohtaja Jakob Josefsson sanoo yrityksen lehdistötiedotteessa.

Kaikki Lidlin avajaistarjouksen ovat nähtävissä yrityksen vironkielisillä nettisivuilla. Tarjolla on muun muassa puoli kiloa suodatin kahvia hintaa 0,95 euroa, 400 g porsaanjauhelihaa 0,89 eurolla ja kilo pelmenejä 0,99 eurolla sekä laaja valikoima erilaisia kodintarvikkeita ja työkaluja.

Virossa myös alkoholi kuuluu Lidlin tuotevalikoimaan. Alkoholijuomien hintoja ei kuitenkaan Viron lainsäädännön takia saa esittää mainoksissa, joten hinnat selviävät vasta myymälöiden avauduttua.