T24 | Maaliskuinen Tallinnan ravintolaviikko tarjoaa mahdollisuuden tutustua kaupungin huippuravintoloihin todella edullisesti

Tallinnan ravintolaviikko järjestetään tänä vuonna jo 11. kerran. Maaliskuun 11.–17. päivä pidettävässä tapahtumassa on tällä kertaa mukana 57 tallinnalaisravintolaa.

Ensimmäisen kerran Tallinnan ravintolaviikko järjestettiin vuonna 2011, kun Tallinna oli Euroopan kulttuuripääkaupunki. Tapahtuman tavoitteena on tuoda ruokakulttuuria lähemmäs tallinnalaisia ja elävöittää kodin ulkopuolella syömistä yhdenlaisena kulttuurielämyksenä. Matkailijalle se tarjoaa mahdollisuuden tutustua Tallinnan huippuravintoloiden tarjontaan edulliseen hintaan.

Mukana olevat 57 ravintolaa tarjoavat ravintolaviikon aikana yli 20 000 asiakaspaikkaa niin lounaille kuin illallisillekin. Ravintolaviikolla mukana olevat ravintolat tarjoavat lounasta ja illallista kahdessa eri hintaluokassa. Ensimmäisessä hintaluokassa lounas maksaa 15 euroa ja illallisen 25 euroa ja toisessa hintaluokassa lounaan hinta on 25 euroa ja illallisen 40 euroa.

Pöytävaraus Tallinnan ravintolaviikolle tehdään ja maksetaan etukäteen tapahtuman verkkosivujen kautta, jossa ovat nähtävissä myös ravintoloiden menut.

Tänä vuonna Tallinnan ravintolaviikolla ovat mukana muun muassa seuraavat kaupungin huippuravintoloista: Gloria Veinikelder, Goodwin Steak House, ravintola Horisont, ravintola Lee, Lore Bistro, Mantel ja Korsten, Mon Repos, Noa, Nok Nok, Paju Villa, Parrot, Päris Pagar – Deli – Resto, Riviera Palais Brasserie, ravintola Scheeli, Teletornin ravintola, Tuljak ja ravintola 7 Ürti.

Tallinnan ravintolaviikon varausjärjestelmä avautuu keskiviikkona 2. maaliskuuta. Pöytävarauksen kanssa kannattaa olla nopea, joka vuosi osa ravintoloista varataan loppuun.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut