T24 | Pääministerit Sanna Marin ja Kaja Kallas tapaavat tänään Tallinnassa

Suomen pääministeri Sanna Marin vierailee Tallinnassa maanantaina 7. maaliskuuta. Hän tapaa vierailunsa aikana Viron pääministeri Kaja Kallaksen ja Viron parlamentin puhemies Jüri Rataksen.

Pääministerien tapaamisen aiheina ovat Euroopan turvallisuustilanne, Suomen ja Viron kahdenväliset suhteet sekä yhteistyö ajankohtaisissa EU-asioissa.

Lisäksi pääministerit vastaanottavat Tallinnassa Suomen ja Viron yhteistyöstä tehdyn selvityksen, joka on laadittu kuluneen vuoden aikana hallitusten yhteisestä toimeksiannosta. Sen selvityshenkilöinä ovat toimineet entiset ministerit Anne-Mari Virolainen ja Jaak Aaviksoo, tukenaan molempien maiden ulkopoliittiset instituutit.

Raportissa annetaan suosituksia maidemme välisen yhteistyön kehittämiseksi tulevaisuudessa muun muassa talouden, vihreän siirtymän, digitaalisen yhteistyön, kulttuurin ja koulutuksen aloilla.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut