T24 | Robin ja Mia olivat Virossa viime vuoden suosituimmat lasten nimet

Viron sisäministeriön väestötoimintojen osaston tilastojen mukaan vuoden 2021 suosituimmat lasten nimet Virossa olivat Robin, Mark, Mia ja Sofia.

Kymmenen suosituinta poikien nimeä olivat Robin, Mark, Oliver, Sebastian, Hugo, Rasmus, Henri, Martin, Kristofer ja Aron. Vuonna 2020 suosituimmat poikien nimet olivat Robi, Rasmus ja Oliver.

Tyttöjen suosituimmat nimet olivat Mia, Sofia, Emily, Hanna, Eva, Lenna, Nora, Marta, Alisa, Emma ja Mirtel. Näistä neljä nimeä: Mia, Sofia, Emma ja Marta, olivat suosituimpien nimien listalla myös vuonna 2020.

Ministeriön mukaan Virossa syntyi viime vuonna 13 138 lasta, 6 384 tyttöä ja 6 754 poikaa. Kaksosia syntyi 232 paria, joista poikia oli 71 paria, tyttöjä 86 paria ja sekapareja oli 75. Viime vuonna Virossa syntyi myös kahden kolmoset.

Lue myös: Virossa yksi nimi on hallinnut jo vuosikymmeniä suosituimpien poikien nimien listaa

Suomessa lasten suosituimmat nimet vuonna 2020 olivat tytöillä Aino, Olivia, Sofia, Pihla ja Aada ja pojilla Leo, Eino, Oliver, Elias ja Onni.

Viron tilastokeskuksen sivuilla voi tutustua Viron suositumpiin lasten nimiin eri vuosikymmenillä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut