T24 | Tässä ovat Tallinnan uusimmat ravintolat!

Alkuvuosi on ollut vilkasta aikaa Tallinnan ravintolarintamalla, ja kaupungissa on avautunut useita uusia ravintoloita ja kahviloilta.

Tallinnan Vanhankaupungin Olavimägi-kadusta on muodostunut viime aikoina varsinainen gourmet-katu, jonka tuorein tulokas on 38 restoran. Kyseessä on pienessä Võsun kylässä sijaitsevan Mere 38 -ravintolan sisarravintola, jota johtaa Joonas Koppel.

Samalla kadulla sijaitsevat lisäksi laadustaan tunnetut ravintolat Art Priori ja Chedi sekä uusi portugalilainen ravintolan ja herkkukaupan yhdistelmä Tasca.

Vanhassa kaupungissa Von Krahli Aed -ravintolan paikalle avautui jo kesällä 2021 ravintola Peet ruut, joka tituleeraa itseään pohjoismaiseksi ravintolaksi. Tarjolla on paljon kasvisruokia, mutta myös lihaa.

Tallinnan Vene-kadulla on uusi ravintola Rado, joka löytyy myös Haapsalusta. Ravintolassa ei ole ruokalistoja, vaan vaihtuva menu esitellään asiakkaalle liitutaululla.

Herkullista brunssia, juomia ja kahveja puolestaan tarjoilee vanhassa kaupungissa kahvila 5 Senses, jonka yhteydessä toimii myös pieni lifestylemyymälä.

Viihtyisä kahvilauutuus on myös Toompealla sijaitseva kahvila Nälg ja janu, joka tarjoilee niin herkullisia leivonnaisia kuin lounastakin.

Lähellä Tallinnan Vapaudenaukiota sijaitsee kaupungin uusin sporttibaari OlyBet Bar & Grill, joka tarjoilee myös edullista lounasta.

Todennäköisesti Tallinnan ja koko Viron ainoa belgialainen ravintola Bruxx avasi ovensa Rotermannin korttelissa loppuvuodesta 2021. Tarjolla on muun muassa simpukoita, jänispataa ja mereneläviä.

Tallinnan linja-autoaseman kupeessa, Tartu maanteen varressa on viihtyisä leipomo-kahvila Rukkimaania, jossa on tarjolla niin leipää kuin leivonnaisiakin.

Lisää vinkkejä Tallinnan uusista ravintoloista löydät Tallinnan matkailutoimiston Visit Tallinnan nettisivuilta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut