Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24: Viron parlamentissa on avoimien ovien päivä lauantaina

Tulevana lauantaina 23. huhtikuuta Tallinnassa sijaitsevassa Viron parlamentissa eli Riigikogussa vietetään taas jokavuotista avoimien ovien päivää. Samana päivänä Riigikogu juhlii 103. syntymäpäiväänsä.

Tänä vuonna avointen ovien päivän ohjelman järjestämisessä ovat mukana myös Viron kansalliskirjasto, Tallinnan keskustakirjasto ja Viron vapaaehtoinen maanpuolustusjärjestö Kaitseliit.

Päivän aikana vierailijat voivat tavata parlamentin jäseniä ja esittää heille kysymyksiä. Lisäksi on luvassa opastettuja kierroksia Toompean linnassa ja Pitkän Hermannin tornissa.

Avointen ovien päivä käynnistyy klo 10.40 Tallinnan trumpettiyhtyeen tervetuliaiskonsertilla Toompean linnan parvekkeella ja se päättyy Viron vapaaehtoisen maanpuolustusjärjestö Kaitseliitin yhtyeen konserttiin linnan pihalla klo 15.

Kaikki Riigikogun avointen ovien päivän ohjelma ja tapahtumat ovat maksuttomia. Lue lisää ohjelmasta täältä. HUOM! Ohjelma on vironkielinen