Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24: Tässä ovat Tallinnan parhaat ravintolat – Tätä mieltä ovat suomalaisen ruoka- ja ravintolamedian lukijat

Suomalainen ruoka- ja ravintolamedia Toptaste järjesti lukijoilleen Tallinnan paras ravintola 2022 -äänestyksen ja tässä ovat tulokset.

Toptasten lukijoiden mukaan Tallinnan paras ravintola on Telliskivessä sijaitseva legendaarinen F-hoone, joka on yksi alueen vanhimmista ravintoloista. Toiselle sijalle äänestyksessä sijoittui puolestaan yksi Tallinnan uusimmista ravintoloista, loppuvuodesta 2021 ovensa avannut sporttibaari Olybet Bar & Grill Tallinnan Vapaudenaukion kupeessa.

Kolmannen sijan listauksessa sai liharuokien ystävien suosikkipaikka ravintola Argentiina, jolla on Tallinnassa itseasiassa kaksi ravintolaa. Listan nelossijan sai ravintola Pull ja viidenneksi sijoittui ravintola Rataskaevu 16.

Äänestyksessä ääniä saivat myös ravintolat Steakhouse Liivi ja Lusikas, mutta valitettavasti ne ovat nykyään sulkeneet ovensa. Korona-aika kun oli haastavaa myös Tallinnan ravintoloille.

Jos haluat lisätietoa Tallinnan uusimmista ravintoloista, lue tämä juttu.