Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24: Viron ruokamessut tarjoavat makupaloja maan ruokakulttuurista

Tulevana viikonloppuna, toukokuun 7. ja 8. päivä Tallinnan laululavan alueella vietetään taas Viron ruokamessuja. Tapahtuman tavoitteena on antaa niin virolaisille kuin matkailijoillekin katsaus maan ruokakulttuuriin ja sen viimeaikaiseen kehitykseen.

Viron ruokamessuilla ovat mukana niin pienet kuin suuretkin elintarviketuottajat, vähittäis- ja tukkukauppiaat kuin elintarvikejärjestötkin. Luvassa on maistiaisia, kilpailuja, työpajoja ja yleisökoulutuksia. Messuilla valitaan myös Viron ruokamestarit, jotka esittelevät taitojaan niin kalan fileoinnissa, lihan viipaloinnissa kuin perunoiden kuorimisessakin.

Lisäksi luvassa on Viron kesäcocktail -kilpailu, jossa kisaavat sekä alkoholittomat juomat että alkoholipohjaiset cocktailit. Ja kuten Virossa on tapana messuhulinaa säestävät monenlaiset musiikkiesitykset ja esiintyjät koko viikonlopun ajan.

Viron ruokamessujen kanssa samaan aikaan Tallinnan laululavalla järjestetään myös neljän muut messut: Viron terveysmessut, Viron juhlamessut, Viron automessut ja Viron puutarhamessut.

Sisäänpääsy messualueelle on kaikille ilmainen. Messut ovat avoinna la 7.5. klo 11–18 ja su 8.5. klo 11–18.