Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24: Tallink Silja lanseerasi uudet nimikkoviinit ja -oluet – ovat jo saatavilla laivoilla

Uudet Tallinkin ja Silja Linen laivojen nimikkoviinit ja -oluet on jälleen valittu. Tällä kertaa valikoimassa on viisi nimikkoviiniä ja kaksi nimikko-olutta, jotka on kaikki valittu eurooppalaisilta tuottajilta.

Uudet viinit ja oluet ovat saatavilla kaikilla Tallinkin ja Silja Linen laivoilla sekä Tallink-hotelleissa maanantaista 2.toukokuuta alkaen seuraavan kahden vuoden ajan.

Tallink Siljan laivaviineiksi valittiin viisi erilaista viiniä: samppanja, kuohu-, valko- ja punaviini sekä roseeviini. Laivaviinien joukkoon valittiin ensimmäisen kerran roseeviini edellisessä valintaprosessissa vuonna 2019.

Laivaviinit- ja oluet valitaan sokkomaistelumenetelmällä ja valintaprosessiin osallistuu Tallink Siljan omia sommeliereja, viinin ja oluen asiantuntijoita sekä ravintolapäälliköitä.

Valintaprosessissa maistettiin 120 erilaista viiniä, jotka olivat eurooppalaisilta tuottajilta viidestä eri maasta: Ranskasta, Italiasta, Espanjasta, Saksasta ja Itävallasta. Laivaoluet valittiin 60 erilaisen oluen joukosta kahdessa kategoriassa: vaaleat ja tummat oluet. Valintaprosessissa oli oluita Suomesta, Ruotsista, Virosta ja Italiasta.