T24: Tallink Silja lanseerasi uudet nimikkoviinit ja -oluet – ovat jo saatavilla laivoilla

Uudet Tallinkin ja Silja Linen laivojen nimikkoviinit ja -oluet on jälleen valittu. Tällä kertaa valikoimassa on viisi nimikkoviiniä ja kaksi nimikko-olutta, jotka on kaikki valittu eurooppalaisilta tuottajilta.

Uudet viinit ja oluet ovat saatavilla kaikilla Tallinkin ja Silja Linen laivoilla sekä Tallink-hotelleissa maanantaista 2.toukokuuta alkaen seuraavan kahden vuoden ajan.

Tallink Siljan laivaviineiksi valittiin viisi erilaista viiniä: samppanja, kuohu-, valko- ja punaviini sekä roseeviini. Laivaviinien joukkoon valittiin ensimmäisen kerran roseeviini edellisessä valintaprosessissa vuonna 2019.

Laivaviinit- ja oluet valitaan sokkomaistelumenetelmällä ja valintaprosessiin osallistuu Tallink Siljan omia sommeliereja, viinin ja oluen asiantuntijoita sekä ravintolapäälliköitä.

Valintaprosessissa maistettiin 120 erilaista viiniä, jotka olivat eurooppalaisilta tuottajilta viidestä eri maasta: Ranskasta, Italiasta, Espanjasta, Saksasta ja Itävallasta. Laivaoluet valittiin 60 erilaisen oluen joukosta kahdessa kategoriassa: vaaleat ja tummat oluet. Valintaprosessissa oli oluita Suomesta, Ruotsista, Virosta ja Italiasta.

Tallink Siljan uudet nimikkoviinit ja -oluet

Laivan samppanja: Champagne Lombard Extra Brut Premier Cru

Laivan kuohuviini: Corvezzo Blanc de Blancs Spumante Organic

Laivan valkoviini: Markus Huber Grüner Veltliner Winemaker’s Selection Organic

Laivan roseeviini: Barone Montalto Nero D’Avola Rosato Organic

Laivan punaviini: Barbanera Campo Pietra Appassimento Organic

Laivaolut 1: Virolaisen Pühaste-panimon Meritäht (5,2 % alk.) on suodattamaton ja pastöroimaton vaalea olut, joka on luonteeltaan pehmeä, hedelmäinen ja kermainen.

Laivaolut 2: Baltic Porter (7,9 % alk), on palkitun virolaisen Õllenaut-panimon tervehdys tumman oluen ystäville.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut