T24: Shishi Outlet on sisustamisesta kiinnostuneen tarjoushaukan lempimyymälä Tallinnassa

Tallinnan Noblessnerissa sijaitseva virolaisnorjalainen sisustusliike Shishi on monen jouluhulluksi tunnustautuvan lempikauppa.

Varovastikin arvioiden Shishin tuhansien tuotteiden valikoimaan kuuluu pelkkiä joulukoristeita noin 3 500 erilaista. Kun yrityksen myyntikenttänä on koko maailma, niin valikoiman on oltava suuri.

Vuonna 1998 perustettu Shishi aloitti joulukoristeiden tukkukauppiaana, mutta pian tuotevalikoima laajeni erilaisiin sisustustuotteisiin, kuten ruukkuihin, vaaseihin ja silkkikukkiin. Joulukoristeiden osuus yrityksen myynnistä on kuitenkin edelleen noin 50 prosenttia.

– Tuotteitamme myydään 75 eri maassa ja asiakkaitamme ovat muun muassa sisustusliikkeet, puutarhamyymälät, kukkakaupat ja tavaratalot, sillä olemme tukkukauppa. Lisäksi teemme jonkin verran projektimyynti eli somistamme hotelleja, ravintoloita ja tavarataloja, Shishin toinen virolaisomistaja Taivo Piller kertoo.

Vuonna 2018 Shishi avasi Noblessnerissa, vanhassa sukellusvenetelakan akkutehtaassa oman showroomin ja outlet-myymälän, jonne myös kuluttajat ovat tervetulleita.

– Meillä ei ole muita omia myymälöitä, mutta tänne Noblessneriin myös kuluttajat ovat tervetulleita ostoksille. Myymälässä on aina esillä käynnissä olevan sesongin tuotteet eli tällä hetkellä myynnissä on monenlaisia kesätuotteita, Tarvo kertoo.

Shishi Outletin puolella puolestaan on myynnissä edellisen sesongin tuotteiden loppuerät, näytekappaleita seuraavan sesongin ja vuoden mallistoista sekä erilaisia mallikappaleita. Hinnat ovat vähintään 50 prosenttia halvemmat kuin myymälässä ja valikoima elää koko ajan.

– Paras tuotevalikoima outlet-myymälässä on tietenkin aina sesongin jälkeen eli kun haluat ostaa joulukoristeita ostoksille kannattaa tulla heti tammikuun alussa. Paras valikoima kesätuotteita taas on tarjolla elo-syyskuussa.

Samassa rakennuksessa Shishin myymälöiden kanssa on myös yrityksen toimisto ja vain yritysasiakkaille avoinna oleva vaihtuva myyntinäyttely, jossa on tällä hetkellä esillä joulun 2022 tuotteita.

Pääsimme kurkistamaan tulevan joulun trendeihin, joita ovat esimerkiksi eksoottisten eläinten, kuten kolibrien ja kalojen, malliset joulukoristeet sekä pastellinväriset joulukuuset ja -koristeet.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut