T24: Tallinna valittiin Euroopan 10. parhaaksi kaupunkilomakohteeksi

Kansainvälisen matkalaukkujen säilytyspalveluita yli 1 000 kaupungissa ympäri maailmaa tarjoavan Bouncen tekemä tutkimus listasi Euroopan 50 suurinta kaupunkia paremmuusjärjestykseen.

Kaupungit listattiin paremmuusjärjestykseen esimerkiksi tekemisen määrä, luonnon ja puistojen, ravintoloiden ja baarien sekä keskimääräisen vuotuisen sademäärän ja lämpötilan perusteella. Tulokseksi saatiin lista Euroopan parhaista kaupunkilomakohteista, jolla Tallinna sijoittui sijalle 10.

Listan kolme ensimmäistä paikkaa menevät Espanjaa. Voittajaksi ja Euroopan parhaaksi kaupunkilomakohteeksi selvisi Palma de Mallorca, joka on täydellinen yhdistelmä kaunista säätä, monipuolista tekemistä sekä rantoja ja ravintoloita. Listan kakkosijan sai Sevilla ja kolmoseksi selviytyi Valencia.

Toisen Baltian maan Latvian pääkaupunki Riika sijoittui listalla reilusti Tallinnan jälkeen ja oli vasta sijalla 25. Liettuan pääkaupunki ei mahtunut 50. parhaan joukkoon ollenkaan.

Helsinki on Euroopan parhaiden kaupunkilomakohteiden listalla vasta sijalla 43. häviten myös Tukholmalle, joka oli listalla sijalla 37.

Tutustu koko tutkimuksen täällä.

Euroopan 10. parasta kaupunkilomakohdetta

1.Palma de Mallorca

2. Sevilla

3. Valencia

4. Praha

5. Venetsia

6. Firenze

7. Edinburgh

8. Amsterdam

9. Krakova

10. Tallinna

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut