T24: Suomalaiset huippumuusikot saapuvat torstaina keikalle Tallinnaan – mukana Sunrise Avenuesta tuttu Riku Rajamaa

Tallinnan Rotermannin korttelissa sijaitseva ravintola Chicago 1933 on tunnettu hyvästä musiikista ja laajasta keikkatarjonnastaan. Ravintolassa on monta kertaa viikossa tarjolla livemusiikkia.

Torstaina 2. kesäkuuta ravintolaan saapuu keikalle suomalaisia huippumuusikoita, kun kansainvälisesti arvostettu rumpali Kari Paavola tuo funk/soul-yhtyeensä ensimmäistä kertaa esiintymään Tallinnaan. Paavolan lisäksi 1970-luvun funkia ja soulia jammailevassa bändissä soitavat Sunrise Avenuesta tuttu laulaja ja kitaristi Riku Rajamaa sekä Virossa ja muualla Baltiassa tunnettu detroitilainen laulaja ja basisti James Werts.

– Bändiimme kuuluu myös pianisti Lasse Piirainen, mutta valitettavasti hän ei pääse mukaan Tallinnaan, joten esiinnymme siellä triona. Luvassa on funkversioita tunnetuista biiseistä ja hauskanpitoa amerikkalaisen rytmimusiikin parissa. Soitamme myös muutaman Riku Rajamaan uuden soolobiisin, Kari Paavola lupaa.

Paavola esiintyy saman kokoonpanon kanssa Tallinnan lisäksi Suomessa kolmella eri keikalla. Perjantaina 3. kesäkuuta Salossa, lauantaina 4.6. ravintola Manalassa Helsingissä ja sunnuntaina 5.6. Puotilan kartanolla.

– On hienoa päästä keikkailemaan tämän porukan kanssa sekä Suomessa että Virossa. Suunnitelmissa on myös jatkaa rytmimusiikin tuomista Baltiaan. Viime kesänä järjestin Incognito-laulaja Vanessa Haynesin keikan Tallinnassa ja tämän vuoden lokakuussa on suunnitelmissa tuoda Amy Winehousen yhtyeen jäsen Xantone Blacq taas keikalle Tallinnaan. Virossa rytmimusiikin kuulijakunta on laadukasta, Paavola toteaa.

Tallinnaan esiintymään saapuva kokoonpano on soittanut yhdessä säännöllisen epäsäännöllisesti jo kuusi vuotta.

– Rikun ja Jamesin muista projekteista johtuen keikkailumme on ollut hiukan epäsäännöllistä, mutta olemme kuitenkin soittaneet vuosittain yhdessä 5–10 keikkaa, Paavola sanoo.

Bändin keikka alkaa Chicago 1933 -ravintolassa torstaina klo 21.00.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut