Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutisten viikon lukupaketissa asiaa somesta ja tulevaisuuden toimittajasta

T24: Tallinnassa on tapahtumien superviikonloppu – katso mitä kaikkea kaupunki tarjoaa!

Kesäkuun ensimmäinen viikonloppu on varsinainen tapahtumien superviikonloppu Tallinnassa. Perjantaista sunnuntaihin asti kaupungissa on paljon nähtävää ja koettavaa.

Tallinnan Vanhankaupungin päivät

Jo perjantaina 3. kesäkuuta alkavat Tallinnan Vanhankaupungin päivät, jotka tänä vuonna viettävät 40-vuotisjuhlaansa. Koko viikonlopun kestävän tapahtuman ohjemassa on muun muassa erilaisia työpajoja, taide- ja valokuvanäyttelyitä ja Tallinnan kaupunginmuseon järjestämää museojoogaa. Lisäksi Raatihuoneentorilla on useita ilmaiskonsertteja. Tutustu tapahtuman koko ohjelmaan sen verkkosivuilla.

Tallinnan kesämarkkinat

Perjantaina 3. kesäkuuta Tallinnan Laululavalla järjestetään suuret kesämarkkinat, joissa on mukana satoja myyjiä. Myynnissä on niin ruokaa, vaatteita kuin käsitöitäkin. Paikalle saapuu myyjiä Viron lisäksi myös Laviasta ja Liettuasta. Paikalla on myös tivoli ja minieläintarha lapsille. Markkinavieraita viihdyttävät useat bändit.

Katuruokafestivaali Suur Tallinna toidutänav

Lauantaina ja sunnuntaina 4.–5. kesäkuuta Tallinnan Laululavalla järjestetään suuri katuruokatapahtuma. Suur Tallinna toidutänav -tapahtuma tarjoilee osallistujille katuruokaherkkuja, kuten burgereita, minipannukakkuja, poké-kulhoja ja paljon muuta. Mukan on ruokarekkoja Viron lisäksi muista Baltian maista sekä Suomesta ja Ruotsista. Lapsille on tivoli ja musiikkitarjonnasta vastaavat dj:t ja useat bändit. Tapahtuma on avoinna molempina päivinä klo 12–22.

Tallinnan museosunnuntai

Kesäkuun museosunnuntaita vietetään Tallinnassa 5. kesäkuuta. Silloin pääsee Tallinnan kaupungille kuuluviin museoihin ilmaiseksi. Katso maksuttoman sisäänpääsyn tarjoavat museot täältä.