Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutisten viikon lukupaketissa asiaa somesta ja tulevaisuuden toimittajasta

T24: Epäonnista T1-ostoskeskusta Tallinnassa remontoidaan 16 miljoonalla eurolla

Vuonna 2018 Tallinnassa avautunut T1 Mall of Tallinn -ostoskeskus on ollut ongelmissa toimintansa alusta saakka, eikä koskaan kerännyt tarpeeksi asiakkaita.

Lopullinen kuolinisku, joka johti ostoskeskuksen konkurssiin, oli keväällä 2020 alkanut koronapandemia.

Lue myös: Tallinnassa sijaitseva ja konkurssin tehnyt T1-ostoskeskus sai uuden omistajan

Loppuvuodesta 2021 ostoskeskus sai uuden omistajan, kun sen suurin velkoja luxemburgilainen Lintgen Adjacent Investments S.à r.l. -yhtiö osti keskuksen.

Nyt uusi omistaja on ilmoittanut, että ostoskeskukselle tehdään tänä kesänä 16 miljoonaa euroa maksava peruskorjaus, jossa uudistetaan keskuksen ulkoasu ja rakennetaan uusi sisäänkäynti keskuksen junaradanpuoleiselle sivulle.

Remontin myötä liiketilojen määrää ostoskeskuksen toisessa kerroksessa vähennetään. Kolmanteen kerrokseen keskitetään harrastus-, urheilu- ja kauneuspalvelut ja neljäs kerros on edelleen varattu viihteelle, kuten elokuvateatterille ja sisäliikuntapuistolle.

– Rakennustyöt alkavat tänä kesänä ja peruskorjaus valmistuu vuoden 2023 loppuun mennessä, ostoskeskuksen toimitusjohtaja Tarmo Hõbe kertoi tiedotustilaisuudessa.