T24: Uusi Tallinna-opas lupaa tarjota yllätyksiä konkarimatkailijallekin

Viron pääkaupunki Tallinna on monelle suomalaiselle tuttuakin tutumpi kaupunki. Siellä on omat lempipaikat ja -ravintolat, joissa käydään uskollisesti vuodesta toiseen. Matkamedia Tripsterin julkaisema uusi Tallinnan opaskirja lupaa esitellä matkailijalle tuttujen kulmien lisäksi myös uusia seutuja ja tarjota jotain uutta myös Tallinnan-konkareille.

Toimittaja Siru Vallealan kirjoittaman matkaoppaan avulla Tallinnaan voi tutustua monesta eri näkökulmasta: vuodenaikojen mukaan, matkailijatyypin mukaan tai kestäviä vaihtoehtoja suosien. Omat vinkkinsä on myös kulttuurin, seikkailujen tai ruoan perässä matkustaville.

Kirjassa esitellyksi tulevat niin Tallinnan vanhemmat ja uudemmat kaupunginosat kuin lähellä ja vähän kauempanakin olevat päiväretkikohteet kaupungin ympäristössä.

Tallinna-opas tarjoaa paljon perustietoa kaupungista, joten se sopii opaskirjaksi Tallinnassa ensi kertaa vierailevallekin. Kirja listaa pakko nähdä -kohteet, antaa vinkkejä matkajärjestelyihin, julkisen liikenteen käyttöön ja hotellin valintaan sekä neuvoo lemmikin kanssa matkustavaa.

Perusmatkaoppaasta Tripsterin Tallinna-opas eroaa vastuullisuusnäkökulmansa ansioista. Siinä listataan niin vastuullisen matkailijan vinkit kuin hotellivalinnatkin. Myös kaupungin vegaanivaihtoehdoista ja LHBTQ-kulttuurista kerrotaan. Lisäksi kirjan tarjontaa täydentävät muutamat Virossa asuvien suomalaisten vinkit.

Uuden Tallinna-oppaan parasta antia on pitkä tietoiskulista, jonka aiheita ovat muun muassa diginomadin vinkit, Tallinna leffakulissina, Stalker-kadun tarina, Telliskiven katutaidekierros, Viron Banksy, talviuiminen Tallinnassa, Kirjallisuuden Kadriorg ja kuuluisat virolaisnaiset. Tästä listasta Tallinnan konkarimatkailijakin löytää uutta nähtävää.

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut