T24: Tunnetko jo nämä matkakohteet Virossa? – kiinnostivat eniten suomalaismatkailijoita viime vuonna

Viron matkailunedistämiskeskus Visit Estonia on listannut verkkosivuillaan suomalaismatkailijoita viime vuonna eniten kiinnostaneet kohteet. Tilastojen mukaan näistä kohteista suomalaiset hakivat sivuilta eniten tietoa vuonna 2021.

Kaikkein suosituin kohde oli vajaan tunnin matkan päässä Tallinnasta sijaitseva Rummun louhos, jonka veden alle jääneet rakennukset. kirkas vesi ja erikoinentuhkamäki houkuttelevat paikalle matkailijoita vuosi toisensa jälkeen. Katso video Rummusta täältä.

Ruotsisista lähtöisin oleva valokuvataiteenmuseo Fotografiska, jolla on museot Tallinnan lisäksi myös Tukholmassa ja New Yorkissa, oli toiseksi haetuin kohde ja kolmanneksi sijoittui Sillamäen kaupunki Itä-Virosta. Stalinismin ajan arkkitehtuuristakin tunnetusta kaupungista voit lukea lisää täältä.

Tallinnasta haetuimpien matkakohteiden listalle pääsivät myös T1 Mall of Tallinn -ostoskeskus, Lentosataman merimuseo ja Keksintötehdas PROTO.

Tutustu kaikkiin suomalaismatkailijoiden suosikkikohteisiin Visit Estonia -sivustolla.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut