T24: The Rasmus saapuu konsertoimaan Tallinnaan – katso kuvat erikoislaatuisesta konserttipaikasta

Tulevana sunnuntaina 17. heinäkuuta Suomea tänä vuonna Euroviisuissakin edustanut The Rasmus saapuu konsertoimaan Tallinnaan. Yhdeksän albumia tehnyt ja yli viisi miljoonaa levyä myynyt yhtye esiintyy tällä kertaa normaalien konserttilavojen sijaan vanhan luostarin raunioilla.

Bändin konserttipaikkana on nimittäin Tallinnassa sijaitsevan keskiaikaisen Piritan luostarin rauniot. Luostari on ollut raunioina jo vuodesta 1577 saakka ja siitä ovat jäljellä enää massiivinen goottilaistyylinen julkisivu, joka on 35 metriä korkea sekä päärakennuksen seinät, kivijalka, kellari ja kalmisto.

Monelle virolaiselle ja suomalaiselle klassisen musiikin ystävälle Piritan luostarin rauniot ovat tuttu konserttipaikka, sillä siellä on järjestetty Birgitta-festivaalia jo vuodesta 2005 lähtien.

The Rasmuksen lämppärinä soittaa virolainen Shanon-yhtye ja lippuja konserttiin myy Piletilevi. Konsertin afterpartyt järjestää tallinnalainen rockclub Barbar, jossa saa konserttilippua tai -ranneketta näyttämällä juomia erikoishintaan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut