Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24: Yli 300 virolaista maatilaa avaa ovensa yleisölle – avointen ovien päivää vietetään jo 8. kertaa

Tulevana viikonloppuna 23.–24. heinäkuuta vietetään Virossa jo kahdeksatta kertaa peräkkäin maatilojen avointen ovien päivää. Kahden päivän aikana yli 300 maatilaa toivottaa vieraat tervetulleeksi tutustumaan maaseudun elämään eri puolilla Viroa.

Maanviljelijät ja maatilojen isännät ja emännät esittelevät tapahtumassa tilojen toimintaan ja monella tilalla on päivän aikana luvassa myös erikoisohjelmaa. Tilat esittelevät esimerkiksi viljelemiään kasveja, tilalla olevia eläimiä, maatalouskoneita ja itse valmistamiaan ruokatuotteita ja käsitöitä. Lisäksi vieraat voivat osallistua erilaisille tilakierroksille ja monenlaisiin työpajoihin.

Mukana olevat maatilat ja niiden tarjoama ohjelma löytyvät tapahtuman verkkosivuilta. Sinisellä pallolla karttaan merkityt maatilat ovat avoinna koko viikonlopun ajan.

Mukaan maatilavierailulle kannattaa varata käteistä, sillä monilla tiloilla on myynnissä erilaisia tuotteita. Tapahtuman järjestäjät toivovat ihmisten jättävän lemmikkieläimet kotiin. Tapahtuma on käynnissä molempina päivinä klo 10–17.