T24: Tallink ei perukaan kaikkia syksyn erikoisristeilyjä – Baltic Queen korvaa osan Silja Europan risteilyistä

Tallink-konsernin päätös vuokrata sekä Silja Europa että Galaxy majoituskäyttöön Hollantiin seitsemäksi kuukaudeksi on aiheuttanut paljon porua sosiaalisessa mediassa, sillä samalla peruuntui monia erikoisristeilyjä. Esimerkiksi Radio Suomipopin perinteinen syysristeily peruuntui kokonaan.

Nyt Tallink on kuitenkin ilmoittanut, ettei ihan kaikkia erikoisristeilyjä tarvitse peruuttaa, sillä Baltic Queen -alus saapuu korvaamaan Silja Europan risteilyjä syyskuussa.

Normaalisti Tallinna-Tukholma-reitillä liikennöivä Baltic Queen siirtyy korvaamaan Silja Europan lähtöjä Helsinki-Tallinna-reitille 10.-18.9.2022 väliseksi ajaksi. Tämä tarkoittaa myös sitä, että ajalla 10.-17.9.2022 Baltic Queenin lähdöt Tallinna-Tukholma-reitillä on peruttu.

Syyskuussa Baltic Queen tekee Helsinki-Tallinna-reitillä Radio Rock-, Kulje Kanssain- ja Päivä Maarianhaminassa -erikoisristeilyt. Lisäksi alus tekee reitillä myös muutamia 22 h -risteilyjä. Baltic Queen palaa normaalille reitilleen 18. syyskuuta alkaen Tallinnasta.

Mainos: Helsingin kaupunki

Mainos: Helsingin kaupunki

50-luvun kerrostalo puolitti lämmityskulunsa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut