Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24: Tallinnan maraton juostaan ensi viikonloppuna – yli 10 000 juoksijaa sekoittaa kaupungin liikennettä

Syyskuun toisena viikonloppuna 10.–11. syyskuuta Tallinnassa järjestetään Viron suurin urheilutapahtuma Tallinnan maraton, joka tuo kaupunkiin yli 10 000 juoksijaa 40 eri maasta.

Viikonlopun aikana Tallinnan kaduilla juostaan täysipitkä maraton, puolimaraton sekä 10 kilometrin mittainen Rimin syysjuoksu. Juoksutapahtuma aiheuttaa useita tilapäisiä muutoksia Tallinnan liikenteeseen sekä joukkoliikenteeseen.

Liikenteessä on viikonlopun ajan poikkeusjärjestelyjä ja pysähdyksiä, joten autolla liikkuvien kannattaa seurata tarkasti väliaikaisia liikennemerkkejä ja varata ylimääräistä aikaa paikasta toiseen siirtymiseen.

Liikenne on viikonlopun aikana kokonaan poikki tai voimassa on poikkeusjärjestelyjä ainakin Kopli-, Töötuse-, Kalaranna- ja Ristiku-kaduilla sekä Toompuisteella, Paldiski maanteellä ja Kolde puiesteella.

Tarkemmat tiedot lauantain ja sunnuntain liikennejärjestelyistä sekä julkisen liikenteen poikkeusreiteistä ja aikatauluista löytyvät täältä (englannin kielellä).