Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutisten viikon lukupaketissa asiaa somesta ja tulevaisuuden toimittajasta

T24: Viru-hotelli sai uuden johtajan - Petri Schaaf saapuu Viroon Pietarista

Tallinnan keskustassa sijaitsevan Original Sokos Hotel Virun hotellinjohtajana aloitti lokakuun alussa Petri Schaaf.

Edelliset viisi vuotta Schaaf johti SOK:n hotellitoimintaa Pietarissa. Helmikuussa alkaneen Ukrainan sodan vuoksi SOK kuitenkin myi kaikki Venäjän liiketoiminnat kesäkuussa 2022. Aiemmin Schaaf on toiminut myös Finnairin globaalina myyntijohtajana.

Viru-hotellin nykyinen hotellinjohtaja Sari Sopanen siirtyy S-ryhmän ulkopuolelle.

– Viru on Tallinnan maamerkki ja tärkeä sekä suomalaisille että virolaisille. Haluan kiittää Saria hienosta työstä erittäin haastavana aikana. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan paremmin Virun tiimiin ja asiakkaisiin, Petri Schaaf sanoo tiedotteessa.

Sari Sopanen aloitti tehtävässään heinäkuussa 2020.

– Olen ollut ylpeä saadessani johtaa Virun ulos koronakriisistä ja elää yhdessä tiimini kanssa 50-vuotisjuhliaan viettäneen Virun juhlavuotta. Haluan koko sydämestäni kiittää periksiantamatonta tiimiä ja toivottaa Virulle onnea ja menestystä, Sari Sopanen sanoo.

Kesä 2022 sujui kahden hankalan koronavuoden jälkeen Virun näkökulmasta erinomaisesti.

– Suomalaiset ovat palanneet Tallinnaan. Kesällä vierasmäärät ylittivät jopa omat ennusteemme ja myös syyskuussa myynti on ollut vahvaa, kertoo Petri Schaaf.