Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24: Näin vältät kyydin ruumishuoneelle - Suomen suurlähetystö Tallinnassa antaa somessa vinkit onnistuneeseen pikkujouluristeilyyn

Tallinnassa sijaitseva Suomen suurlähetystö lähettää Facebook-sivullaan humoristiset terveiset kaikille pikkujouluristeilyä Viroon suunnitteleville. Postauksessaan suurlähetystö listaa hyödyllisiä vinkkejä viihtyisään matkaan, johon ei kuulu asiointi konsulaatissa.

Koska pikkujouluissa suurlähetystön mukaan usein otetaan, kannattaakin mukaan ottaa virallinen matkustusasiakirja eli passi tai henkilökortti. KELA:n eurooppalainen sairaanhoitokortti puolestaan takaa Tallinnassa tarvittaessa pääsyn paikalliseen sairaalaan paikallisilla taksoilla.

Kattava matkavakuutus on myös suurlähetystön mukaan hyödyllinen, sillä valitettavasti osa Tallinnan matkoista päätyy ambulanssikotiutukseen tai ruumishuoneelle.

Suurlähetystö kannustaa pitämään sekä matkustusasiakirjoista että matkakaverista huolta koko matkan ajan. Jos jotain kuitenkin menee pieleen, niin silloin voi ottaa yhteyttä suurlähetystön konsuliosastoon, jonka yhteystiedot löytyvät täältä.