Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24: Tallinna menestyi jälleen vertailussa – brittilehti valitsi Euroopan halutuimpien matkakohteiden joukkoon

Brittiläinen matkailulehti Wanderlust on palkinnut Tallinnan toisella palkinnolla Euroopan halutuimmat matkakohteet -kategoriassa.

Wanderlust on Ison-Britannian pisimpään ilmestynyt matkailulehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Sen edustajan mukaan kyseessä on arvostettu palkinto, jota ei ole helppo saada.

– Palkinto on vaikea voittaa, koska kilpailu on erittäin kovatasoinen. Palkinnon voittaminen on osoitus siitä, kuinka paljon Viro edelleen resonoi vaativien Wanderlust-lukijoiden keskuudessa, Christina Wildman Mullett Wanderlustista sanoo.

Myös Tallinnan apulaiskaupunginjohtaja Joosep Vimm selitti, että palkinto on jatkuvan työn tulosta.

– Koko matkailuala ja Tallinnan kaupunki työskentelevät koko ajan houkutellakseen uusia kävijöitä ja tarjotakseen ikimuistoisen kokemuksen, sanoo Vimm kaupungin tiedotteessa.

Tallinnassa vierailleet turistit pitivät erityisesti vanhasta kaupungista. Tallinna sijoittui matkailulehden kilpailussa toiselle sijalle myös halutuimpien joulukaupunkien kategoriassa. Tallinnan joulumarkkinat ovatkin olleet suuri vetonaula turisteille jo vuosien ajan.

– Tänä vuonna Tallinnan joulumarkkinat uudistuvat ja luvassa on enemmän kulttuuriohjelmaa koko perheelle, Joosep Vimm kertoo.

Tallinnan joulutori avautuu 25.11.2022 ja on auki 8.1.2023 saakka.