Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24: Suomen suurin Viro-tapahtuma järjestetään viikonloppuna Helsingissä

Parin vuoden koronatauon jälkeen Helsingin Kaapelitehtaalla järjestetään 19.–20. marraskuuta Suomen suurin Viro-tapahtuma Martin markkinat.

Tuttuun tapaan Kaapelitehtaalla on taas kahden päivän ajan luvassa laaja kattaus virolaista kulttuuria, matkailuvinkkejä ja monipuolisia ostosmahdollisuuksia.

Aiempina vuosina maksuton festivaali on kerännyt jopa 15 000 kävijää. Tänä vuonna tapahtuman teemana on Virumaa ja esillä teema-alueella ovat molemmat Virumaan maakunnat eli Itä- ja Länsi-Virumaa.

Markkina-alueella virolaiset yritykset esittelevät matkailumahdollisuuksia ja myyvät käsitöitä ja virolaista ruokaa. Designparvella on puolestaan mahdollisuus tutustua erityisesti Virumaan designtuotteisiin. Lastensalissa on perheen pienimmille omaa kulttuuriohjelmaa sekä erilaisia työpajoja, joissa pääsee askartelemaan.

Lisäksi Martin markkinoilla on luvassa monenlaista kulttuuriohjelmaa ja musiikkiesityksiä. Paikalla ovat myös Viron Suomen suurlähettiläs Sven Sakkov ja Suomen Viron suurlähettiläs Vesa Vasara.