Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

T24: Jalankulkijoille vaaralliseen tienylityspaikkaan Tallinnassa halutaan suojatie – poliisi: ”Ihmiset vaarantavat päivittäin itsensä sekä muut”

Keski-Tallinnan poliisilaitos haluaa Tallinnan satamasta Viru-keskukseen ja Viru-hotellille johtavalle Mere puiesteelle uuden suojatien, sillä ihmiset aiheuttavat päivittäin vaaratilanteita liikenneturvallisuudelle ylittämällä kadun mistä sattuu.

Suojatietä toivotaan Mere puiesteelle siihen kohtaan, jossa kadun toisella puolella on Rotermannin korttelin ja toisella puolella Kalev spa ja Kanutin puisto. Asiasta kertoi Viron yleisradio.

Uusi suojatie antaisi paikallisen polisiin mukaan jalankulkijoille mahdollisuuden ylittää katu rikkomatta lakia ja vaarantamatta omaa tai muiden henkeä.

Poliisin mukaan uuden suojatien lisääminen kaksisuuntaisen raitiotien ylitse ei myöskään aiheuttaisi ongelmia, sillä sellaisia suojateitä on muuallakin Tallinnassa, kuten Viru-kadulla, Pärnu maanteella ja Suur-Karja-kadulla.