Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24: Ensimmäinen adventtiviikonloppu käynnistää Tallinnan joulunajan tapahtumat

Marraskuun viimeinen viikonloppu ja samalla ensimmäinen adventtiviikonloppu käynnistää joulunajan tapahtumat Tallinnassa.

Perjantaina 25. marraskuuta klo 18 alkaen vietetään Tallinnan joulutorin avajaisia Raatihuoneentorilla. Samalla sytytetään kynttilät myös torin keskelle pystytettyyn joulukuuseen. Klo 18, 19 ja 20 Tempus fugit -valoshow heijastetaan Raatihuoneen seinälle.

Valoshow toistuu myös lauantaina 26.11. klo 18, 19 ja 20 sekä sunnuntaina 27.11. klo 16.30, 18 ja 19.

Lisäksi sunnuntaina sytytetään ensimmäinen adventtikynttilä torin joulukuuseen.

Tallinnan joulutori on avoinna päivittäin klo 10–20 ja ruokaa ja juomaan on myynnissä torilla klo 23 saakka. Joulupukki on torilla paikalla maanantaista torstaihin klo 12–15 ja perjantaista sunnuntaihin klo 12–18.

Toisesta adventista eli 4. joulukuuta alkaen seitsemällä Tallinnan Vanhankaupungin pihalla ja kujalla on avoinna tutuista saduista inspiraationsa ammentavia satupihoja.

Toisesta adventista alkaen eri puolilla vanhaakaupunkia voi nähdä myös erilaisia jouluseimiä. Lisäksi jouluseimiä esittelevä näyttely avautuu Raatihuoneen edustalla 6. joulukuuta.

Ensimmäisenä adventtina eli sunnuntaina 27.11. klo 16 syttyvät valot joulukuuseen myös Noblessnerin aukiolla. Esiintymässä on Viron kansallisoopperan poikakuoro Juhanid.