Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24: Tässä ovat Tallinnan kauneimmat joulukuuset!

Tänäkin vuonna Tallinnan turuille ja toreille on pystytetty monta toinen toistaan kauniimpaa joulukuusta, joihin matkailijan on helppo tutustua myös omatoimisesti. Tallinna24 listasi kaupungin kauneimmat kuuset.

Tallinnan Raatihuoneentorin joulukuusi

Tallinnan tunnetuin joulukuusi on tietenkin Vanhankaupungin joulutorille vuosittain pystytettävä kuusi. Tänä vuonna kuusi viettää jo 581-vuotisjuhlavuottaan, sillä ensimmäisen kerran joulukuusi pystytettiin Raatihuoneentorille jo vuonna 1441. Kuusi on koristeltu 300 kultapallolla ja yli 3 kilometrin mittaisella valonauhalla.

Viron suurin olkikuusi

Tallinnan matkailuneuvonnan tiloja (Niguliste tn 2) koristaa tänäkin vuonna hiukan erikoisempi, pohjoismaisista olkihimmeleistä inspiraationsa saanut olkikuusi. Matkailuneuvontaan on vapa pääsy, joten olkikuusta voi käydä ihailemassa aukioloaikojen puitteissa.

Rotemannin korttelin joulukuusi

Myös Tallinnan keskustassa sijaitsevan Rotermannin korttelin sisäpihalle on pystytetty kaunis, valoilla koristeltu joulukuusi. Korttelin suojaisalla sisäpihalla voi nauttia sekä joulukuusesta että joulutunnelmasta.

Noblessnerin joulukuusi

Noblessnerin vanhan sukellusvenetelakan joulukuusen koristeet ovat sisustusliike Shishin käsialaa. Sijaitsevathan yrityksen pääkonttori ja upea myymälä Noblessnerissa. Joulukuusi on koristelu punaisilla joulupalloilla ja kuuseen on lisäksi ripustettu 22 000 pientä led-valoa.

Lisää kauniita joulukuusia löydät myös monista Tallinnan museoista.