Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24: Tallinnassa voi taas jouluna hypätä joulubussin tai -ratikan kyytiin ilmaiseksi

Tallinnan kaupungin liikennelaitos (TLT) tuo tänäkin vuonna joulun liikenteeseen erityisen joulubussin, jouluratikan ja jouluisen johdinauton.

Erityisreittejä Tallinnan joukkoliikenteessä 24.–25. joulukuuta kulkevien jouluajoneuvojen tarkoitus on varmistaa, että ihmiset pääsevät eri puolilta kaupunkia vaivattomasti Tallinnan joulutorille käymään.

Kaikilla liikennelaitoksen jouluajoneuvoilla voi ajaa ilmaiseksi, joten matkailijakin voi helposti hypätä kyytiin nauttimaan joulutunnelmasta.

– Haluamme perinteisillä jouluajoneuvoilla jakaa iloa matkustajillemme. Joulubussissa, raitiovaunussa ja johdinautossa on mukana joulupukki, joka jakaa makeisia lapsille ja aikuisille, Tallinnan liikennelaitoksen hallituksen jäsen Kaido Padar kertoo tiedotteessa.

Jouluraitiovaunu kulkee 24.12. klo 11 alkaen reittiä Tondi - Kadriorg - Tondi – Lennujaam ja 25.12. sen reitti on Tondi - Kadriorg - Tondi - Suur-Paala – Tondi.

Joulubussi kulkee 24.12. klo 10.30 alkaen reittiä Väike-Õismäe - Nõmme - Kopli - Mustamäe - Tiskre - Väike-Õismäe ja 25.12. reitti on Autobussikoondis - Lasnamäe - Pirita - Männiku - Vabaduse väljak.

Jouluinen johdinauto liikennöin Kaubamajan ja Mustamäen väliä 24. ja 25.12. klo 11 alkaen.

Jouluajoneuvojen tarkemmat aikataulut löydät täältä.