Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

T24: Ilmaiseksi avantoon – Tallinna kutsuu kaupunkilaiset kokeilemaan talviuintia

Viron kulttuuriministeriö on julistanut vuoden 2023 liikkumisen teemavuodeksi, jonka tarkoituksena on lisätä virolaisten kiinnostusta liikuntaa ja terveellisempiä elämäntapoja kohtaan ja näin lisätä myös säännöllisesti harrastetun liikunnan määrää maassa.

Tallinnan kaupunki haluaa teemavuonna tarjota asukkailleen mahdollisuuden kokeilla erilaisia liikuntalajeja ja näin herätellä kiinnostusta terveellisempiä elämäntapoja kohtaan.

– Teemavuoden helmikuussa ideana on hyödyntää talven hurma, joten hiihtämisen ja luistelun lisäksi kutsumme kaupunkilaisia kokeilemaan talviuintia. Koko vuoden ajan meillä on joka kuukausi eri teema, jonka aikana voi tutustua eri urheilulajeihin, Tallinnan apulaiskaupunginjohtaja Vadim Belobrovtsev kertoo kaupungin tiedotteessa.

Talviuintia pääsee kokeilemaan ilmaiseksi Nõmmen urheilukeskuksessa keskiviikkoaamuisin klo 9–10 ja Piritan talviuintikeskuksessa sunnuntaisin klo 12–14. Molemmissa paikoissa on paikan päällä uintiohjaajia ja myös sauna lämpimänä.