Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

T24: Viking Line tarjoaa tuttuun tapaan lisävuoroja Helsinki-Tallinna-reitillä ensi kesänä

Kesällä 2023 Viking Linen ruotsinlaivat tarjoavat taas lisävuoroja suositulla Helsinki-Tallinna-reitillä.

Helsinki–Maarianhamina-Tukholma-reittiä 30.6-6.8.2023 liikennöivät Viking Gabriella ja Viking Cinderella tekevät lyhyen Helsingin pysähdyksen jälkeen päivittäin myös päiväristeilyn Tallinnaan ja tarjoavat näin lisävuoroja, jotka vastaavat vuoden vilkkaimman matkustajasesongin kysyntään.

– Heinäkuu on ehdottomasti vilkkainta sesonkiaikaamme, jolloin kysyntä on suurta kaikkiin Itämeren kohteisiin. Lisäämme lähtöjä, jotta mahdollisimman monet ihmiset voivat matkustaa mukavasti, Viking Linen markkinointijohtaja Ninna Suominen kertoo.

Ruotsinlaivat täydentävät Helsinki-Tallinna-reitillä normaalisti liikennöivät Viking XPRS:n lähtöjä ja tarjoavat samalla enemmän vaihtoehtoja erityisesti lapsiperheille ja ostosmatkailijoille. Heinäkuussa matkustajat voivat valita Viking Linen kolmesta eri laivasta mieleisensä matkalle Helsingistä Tallinnaan ja takaisin.

Elokuun 7. päivä Viking Cinderella palaa säännölliseen liikenteeseensä vuorokauden saaristoristeilyille Tukholman ja Maarianhaminan välillä sekä pidemmille kohderisteilyille valittuihin Itämeren kohteisiin.