Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

T24: Tallinnan ravintolaviikolla on mukana myös Michelin-oppaassa mainittuja ravintoloita – näin edullisesti pääsee nyt huippuravintoloihin syömään

Nykyään kaksi kertaa vuodessa – maaliskuussa ja marraskuussa – järjestettävä Tallinnan ravintolaviikko käynnistyy 11. maaliskuuta.

Tänä vuonna nimensä mukaisesti viikon mittaisessa kulinarismitapahtumassa on mukana ennätysmäärä ravintoloita eli 78 kappaletta. Jopa Michelin-tähdellä palkittu NOA Chef´s Hall on tällä kertaa mukana.

Lisäksi mukana on 14 muuta Viron Michelin-oppaassa mainittua ravintolaa, kuten Fotografiska, Lore Bistroo, Mantel ja Korsten, Mon Repos, Paju Villa, Tuljak, 38 restaurant ja Puri.

Mukana olevat 78 tallinnalaisravintolaa tarjoavat lounasta ja illallista kahdessa eri hintaluokassa. Ensimmäisessä hintaluokassa lounas maksaa 15 euroa ja päivällinen 25 euroa ja toisessa hintaluokassa lounaan hinta on 20 euroa ja päivällisen 40 euroa.

Michelin-tähdellä palkittu NOA Chef´s Hall tarjoaa Tallinnan ravintolaviikolla erityistä maistelumenua hintaan 110 euroa per henkilö.

Pöytävaraus Tallinnan ravintolaviikolle tehdään ja maksetaan etukäteen tapahtuman verkkosivujen kautta, jossa ovat nähtävissä myös ravintoloiden menut.