Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24: Tämä ravintola tarjoaa todistetusti Tallinnan parhaat cocktailit!

Perjantaina 12. toukokuuta starttaava Tallinn Cocktail Week järjestetään nyt jo 6. kerran.

Tapahtuman ideana on esitellä Tallinnan ravintoloiden ja baarien laadukasta cocktailtarjontaa sekä virolaisia maailmanluokan baarimestareita.

Tänä vuonna mukana on 28 ravintolaa tai baaria, joista yksi on Tallink-konsernin omistama thairavintola Nok Nok. Ravintolan cocktailit ovat menestyneet cocktailviikon kilpailussa ainutlaatuisen hyvin ja vielä useana vuonna peräkkäin.

Nok Nok on voittanut cocktailviikon parhaat baarimestarin tittelin kolmena vuonna peräkkäin. Lisäksi vuonna 2022 ravintola sai sekä tuomariston myöntämän parhaan cocktailin -palkinnon että yleisön valitseman parhaan cocktailin -palkinnon.

Tänä vuonna ravintola Nok Nok osallistuu cocktailviikolle kolmella juomalla, joista yksi on alkoholiton. Cocktailit ovat baarimestari Ingrid Rikkan käsialaa. Alkoholiton cocktail on nimeltään Pink Dragon. Lisäksi cocktailviikon menussa ovat Alo & Vera ja Lov ABV. Cocktailien hinnat ovat 12 euroa ja alkoholittoman cocktailin hinta on 10 euroa.

Cocktail week on käynnissä sunnuntaihin 21. toukokuuta saakka ja sen järjestäjänä toimii Viron baarimestareiden yhdistys EBA. Viikon aikana kaikissa mukana olevissa ravintoloissa on tarjolla erityinen cocktail week -menu. Siihen kuuluu kolme erilaista juomaa: vähäalkoholinen cocktail, alkoholiton cocktail ja baarimestarin valinta tai ravintolan oma erikoiscocktail.

Ravintoloiden Tallinn Cocktail Weekilla tarjoamia cocktaileja tarjotaan vain tapahtumaviikon ajan, joten nyt kannattaa lähteä baarikierrokselle Tallinnaan.

Viikon lopuksi kävijät saavat äänestää osoitteessa www.cocktailweek.ee suosikkibaarinsa, parhaan cocktailin sekä parhaan baarimestarin.