Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jokereiden tanskalainen tähtihyökkääjä vihdoin pelikunnossa – loukkaantui syyskuussa, tekee paluun maanantaina

Jääkiekon KHL:ssä pelaava Jokerit saa kauan odotetun pelaajan takaisin kokoonpanoonsa maanantain kotiottelussa Vitjazia vastaan: tanskalaishyökkääjä Nicklas Jensen, 26, on toipunut pelikuntoon.

Jensen loukkaantui 15. syyskuuta pelatussa vierasottelussa SKA Pietaria vastaan.

Leikkaushoitoa vaatinut vamma on nyt saatu hoidettua ja tanskalaishyökkääjä on valmis tositoimiin.

Tämän kauden kuudessa pelaamassaan ottelussa Jensen on tehnyt 4+3=7 pistettä.

– Olen todella, todella innoissani. Tämä on ollut pisin loukkaantumiseni koko urallani. Ei ole mukavaa olla sivussa yhtään peliä, mutta melkein neljän kuukauden toipilasajan kokeminen ei ole ollut lainkaan hauskaa, Jensen kertoo seuransa verkkosivuilla.

Jensen lähtee maanantain Vitjaz-peliin maltillisin tavoittein.

– Haluan vain saada jalat alleni ja päästä takaisin rytmiin vaihto kerrallaan. Toivon, että löydän positiivisen fiiliksen ja itseluottamuksen nopeasti ja että ottelun jälkeen minulla olisi hyvä tunne.

Jokerit on ollut viime viikkoina KHL:n kovakuntoisin joukkue. Jensen on seurannut joukkueen otteita innolla ja odottanut paluutaan. Nyt hän pääsee takaisin runkosarjan loppusuoralle, kun valmistautuminen kohti kevään pudotuspelejä käynnistyy.

– Joukkue on pelannut ihan uskomattoman hienosti, ja uskon, että siitä on myös minulle hyötyä ja pääsen nopeammin kiinni oikeisiin asioihin. Muut pelaajat varmasti auttavat minua ja on mahtavaa päästä jälleen jätkien pariin.

Jokereiden ja Vitjazin välinen ottelu alkaa maanantaina klo 18.30.