Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäkinen ällistyi Markko Märtinin kovista syytöksistä – Rallit.fi: "Kun tästä herrasta on kyse niin..."

Rallitähti Ott Tänakin taustalla vaikuttava entinen rallikuljettaja Markko Märtin kohautti taannoin, kun hän antoi virolaismedialle kovia kommentteja liittyen Tommi Mäkisen johtamaan Toyota-talliin.

Nyt Mäkinen on vastannut syytöksiin. Märtin väitti muun muassa, että Mäkinen olisi voinut pitää Hyundaille siirtyneen maailmanmestari Tänakin riveissään, jos hän olisi ollut ajoissa liikkeellä.

– Asiat olivat pinnalla vielä syys–elokuussa ja silloin olisi vielä ollut mahdollisuuksia. Jos kuitenkin jalkapallomaalivahti lähtee kesken kaiken vaihtopenkille, niin on selvää, että vastustaja tekee jossain vaiheessa maalin, Märtin muun muassa kuvaili tilannetta virolaismedialle.

Mäkinen luki Märtinin kommentit ja äimistyi.

– Yleensä en kovin paljon lue näitä juttuja, mutta kun oli tästä herrasta kyse, päätin lukea. Suurella ihmetyksellä luin tekstiä. En tunnistanut ollenkaan itseäni näistä asioista. En tiedä, mistä nämä väitökset mahtavat juontaa, Mäkinen naurahtaa Rallit.fille.

Mäkinen kertoi myös tehneensä Märtinin puheista omat johtopäätöksensä.

– Jotenkin minulle jäi rivien välistä sellainen maku, että olikohan se kuitenkaan Ott, joka ei halunnut jatkaa meillä vai oliko siinä Markkolla paljon vaikutusta mukana. Noh, se on sellaista. Kaikilla on vapaus kertoa, mitä haluaa, Mäkinen ihmetteli.