Tommi Mäkinen hehkuttaa talliaan – "Kertoo siitä, miten paljon olemme saavuttaneet lyhyessä ajassa"

Rallin MM-sarjan Toyota vahvisti tänään, että sen ensi kauden kuljettajakolmikon muodostavat Sebastien Ogier, Elfyn Evans ja Kalle Rovanperä. Samalla varmistui, että Ott Tänakin lisäksi myös Kris Meeke ja Jari-Matti Latvala saavat lähteä tallista.

– Kiitos heille kaikesta, mitä he ovat tehneet tallin eteen. Toivon heille kaikkea hyvää tulevaisuuteen, Mäkinen sanoi Toyotan tiedotteessa.

Mäkinen on erittäin tyytyväinen uuteen kuskitrioon. Hän painottaa etenkin sitä, että Toyotassa on tehty hyvää työtä, koska muuten talli ei houkuttelisi Ogierin tasoista kuljettajaa.

– Tämän tason kuskin kiinnostus kertoo siitä, miten paljon olemme saavuttaneet lyhyessä ajassa, Mäkinen sanoi.

– Olen erittäin tyytyväinen ensi kauden kokoonpanoomme. Uskon sen antavan meille hyvän tasapainon talliin, kun taistelemme uusista mestaruuksista ensi kaudella ja tulevaisuudessa.

Ogierilla oli ensi kaudesta sopimus Citroenin kanssa, mutta Toyota onnistui kaappaamaan maailmanmestarin itselleen. Alun perin Mäkinen ja kumppanit yrittivät pitää Ott Tänakin ykköskuskinaan, mutta virolainen päätti hypätä ensi kaudeksi Hyundaille.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut