Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Mikko Rantanen voi pelata jo tällä viikolla – "Tuntuu hyvältä nyt"

Mikko Rantasen paluu jääkiekon NHL-liigan jäille on lähellä. Colorado Avalanchea edustava suomalaistähti on ollut sivussa 14 ottelusta alavartalovamman takia. Rantanen oli tiistaina ensimmäisen kerran täysillä mukana Coloradon harjoituksissa.

Hän ei pelaa vielä keskiviikkona, mutta on mahdollista, että laitahyökkääjä nähdään mukana perjantaina ja/tai lauantaina, kun Avalanche kohtaa peräkkäisinä päivinä Chicago Blackhawksin.

– Tuntuu paremmalta joka päivä. Tarvitsen vielä pari lisäpäivää joukkueen harjoituksissa. Kun ei luistele kolmeen viikkoon, niin menee hetki päästä taas kuntoon. Tuntuu hyvältä nyt, joten odotan pelaavani pian, Rantanen kertoi Coloradon verkkosivuilla.

Rantanen ehti pelata ennen loukkaantumistaan yhdeksän ottelua ja kerätä 5+7=12 pistettä. Colorado aloitti kauden vakuuttavasti ja on pystynyt sen jälkeen pitämään veneen pinnalla useista loukkaantumisista huolimatta. Avalanche on yhä Läntisen konferenssin playoff–viivan paremmalla puolella.

– Meillä on ollut paljon loukkaantumisia, Landy (Gabriel Landeskog), Willy (Colin Wilson), Calvy (Matt Calvert) ja kaikki muut, jotka ovat olleet sivussa. Se ei ole ollut helppoa joukkueelle, mutta jätkät ovat tehneet uskomatonta työtä, Rantanen kiitteli.

Rantanen on pelannut viimeksi 21. lokakuuta.