Jokereille makea voitto yli 9000 katsojan edessä – "Jääkiekko kiinnostaa ja Jokerit kiinnostaa"

Sport Content

Jokerit voitti jääkiekon KHL:ssä tiistaina Amur Habarovskin 4–1, vaikka pelasi toisen erän heikosti. Lopulta joukkueiden tasoero tuli selväksi.

Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki oli tyytyväinen.

– Hyvä esitys kaiken kaikkiaan. Todella vahva sisääntulo oli ja mielestäni oli aika huippu ensimmäinen erä, vaikka tulosta ei saatu enempää. Toka erä meinasi vähän lipsahtaa väärälle puolelle, mutta parannettiin sitä loppupuolta. Kolmas erä oli erinomainen, Marjamäki sanoi.

Marjamäki muistutti, että Kaukoidän kiertueelta palattiin vasta viikko sitten.

– Pitää nostaa joukkueelle hattua. Kolme kotipeliä oli viiteen päivään ja pitkä reissu oli takana. Kyllä energiat ovat hyviä. Joukkue liikkui tänään hyvin ja erikoistilanteet olivat 3–0 meille. Tärkeitä ylivoimamaaleja.

Kahdelle pelaajalleen Marjamäki antoi erityiskiitoksen.

– Erityisesti tärkeää oli tuo Veli-Matti Savinaisen ja Jesse Joensuun maalineduspelaaminen. Niistä ei paljoa pisteitä saa, mutta ne ovat arvostettavia asioita joukkueessa.

Ottelun yleisömäärä oli 9303 ja paikan päälle oli haalittu opiskelijoita piippuhyllykatsomoon. Marjamäki piti viimeisen viikon yleisömääriä erinomaisina.

– Kiitos kotiyleisölle. Viiteen päivään kolme peliä ja melkein 30 000 katsojaa, niin ei voi muuta kuin hattu päästä. Jääkiekko kiinnostaa ja Jokerit kiinnostaa, hän sanoi.

Amurin päävalmentaja Aleksander Guljavtsev oli pelaajiensa esitykseen pettynyt.

– Pelattiinheikko peli. Liike ei riittänyt missään vaiheessa Jokereita vastaan. Kolme yv–maalia päästettiin ja jäähyt tulivat heikon pelimme takia. Aktiivisuus ei riittänyt meillä, Guljavtsev sanoi.

– Siinä ei mitään, jos hävitään hyvällä pelillä. Mutta tänään en voinut pelaajilleni niin sanoa, venäläisvalmentaja lisäsi.

Teksti: Otto Palojärvi, Hartwall-areena, Helsinki

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Luetuimmat

 1. Vierustoveri lentokoneessa yski tauotta – perusterve Eva sai maaliskuun lopussa koronan ja kävi kahden tunnin päässä kuolemasta, kuntoutuminen jatkuu yhä
 2. Janne Kilpinen rakennutti minitalon Helsinkiin, neliöitä piti lisätä viranomaisen vaatimuksesta – hirret veistetty käsityönä Vienan Karjalassa
 3. Trendiravintola joutui yllättävien ongelmien eteen Helsingissä – "Kaikki tiskaavat nyt"
 4. Helsingin herkkupaikalle avataan jättimäinen irkkupubi – koronavirus sotki avaamisaikataulun
 5. Sandro lopettaa Espoon Tapiolassa – tilalle Thermanien omistama Hietalahdenrannasta tuttu sporttibaari
 6. SDP ja vihreät nokittelevat liikuntahallista – hankkeen vetäjä pitää Pirkkola-äläkkää erikoisena: "Mielipiteensä olisi voinut esittää monessa kohtaa, eikä vasta kun ollaan laittamassa lapiota maahan"
 7. Koronarajoitukset purettiin vihdoin! – Suosittu kaupunkikeidas otti käyttöön jopa yhteisögrillin
 8. Maailman ensimmäinen Muumi-teemainen sisäpuisto tulossa pk-seudulle – lentoaseman läheisyys voisi tuoda ulkomaalaisia turisteja
 9. Kuva: Uimastadionille muodostui heti jono, kävijämäärää voi seurata verkossa – saunat pidetään toistaiseksi kiinni
 10. Maan alta paljastui karu yllätys Konepajalla: 1500-paikkaiseksi suunniteltu terassi kutistuu murto-osaan – "Saa nähdä miten porukka löytää tänne"
 11. Hurja ryntäys julkkiskokin ravintolaan: Kaikki pöydät varattiin kuukaudeksi eteenpäin – näissä paikoissa on vielä tilaa Helsingissä
 12. Karu päätös lähiöriidalle: miehen epäillään sytyttäneen asunnon tuleen tahallaan Kontulassa – poliisi tutkii murhan yrityksenä
 13. Keskuskortteleiden suunnittelu etenee – tavoitteena muodostaa Jätkäsaaren maamerkki
 14. Puistoruokailu leikkipuistoissa alkaa maanantaina - nämä puistot auki
 15. Seppo Fränti, 70, lahjoitti taidekokoelmansa Kiasmaan – "Hankin vain töitä, jotka sytyttävät minua ja osoittavat elämän merkkejä"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.