Hamilton määritteli pisteen, jossa on aika lopettaa ura

F1-tähti Lewis Hamilton on puhunut avoimesti mahdollisesta lopettamisestaan tunnetun koomikon Ricky Gervaisin haastattelussa.

Hamilton ei kuitenkaan paljastanut, milloin hän on suunnitellut päättävänsä uransa. Gervais kysyi Hamiltonilta Graham Norton Showssa, onko ikä tehnyt hänen ajamisestaan haastavampaa.

– Ainakin minun reagointikyky on edelleen aika nopea, 34-vuotias Hamilton sanoi nauraen.

– Jossain kohtaa ne tietysti tulevat hidastumaan, mutta pystyt edelleen vaikuttamaan asiaan harjoittelemalla, Hamilton jatkoi. Hamiltonin mukaan jossain kohtaa on parasta jättää estradi nuoremmille.

– Uskon, että on olemassa joku piste, missä kohtaa et enää pysty tekemään tätä. Kauden vaatimustaso on niin kova, että joudut tekemään paljon uhrauksia, jotta pystyt olemaan parhaimmillasi koko ajan, Hamilton sanoi.

– Tämä vie niin paljon aikaa pois perheeltä ja ystäviltä ja joudut tekemään paljon uhrauksia. Tulee aika, kun et enää halua tehdä niin, Hamilton linjasi.

Ville Hirvonen

Lue lisää aiheesta

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut