Tältä näyttävät Jokereiden uudet peliasut – äänestä tykkäätkö vai et

Jokereiden visuaalinen ilme ja peliasut uudistuvat kaudelle 2019–20. Puheenjohtaja Jari Kurrin omistajuuden myötä seurassa on alkanut uusi aikakausi ja sen merkiksi haluttiin tehdä isoja muutoksia myös ilmeeseen.

Jokerit esiintyy kauden 2019–20 kotipeleissään mustassa sekä punakeltaisessa pelipaidassa, vieraspeleissä käytössä on edelleen valkoinen pohjaväri, mutta tämäkin asu on uusittu (kuvat peliasuista tämän tekstin alla). Kaiken keskiössä on jokerilogo, joka on koko jääkiekkomaailman tuntema.

Kevään ja kesän omistajuusmuutosten myötä seurassa on alkanut uusi aikakausi. Seuran ensimmäisen puheenjohtajan Aimo Mäkisen ajan jälkeen seurassa koitti Hjallis Harkimon aika. Nyt on Jari Kurrin vuoro.

– Haluamme rakentaa uutta. Punakeltaisuus näkyy ja palaamme ikään kuin juurillemme, Kurri kertoo.

– Jokereiden historia tuntee monenlaisia paitoja, ja katsoimme, että nyt on hyvä hetki tehdä myös tällä saralla muutos. Punakeltaisuus näkyy vahvasti ja logo on meille se iso juttu. Sitä haluamme tuoda vahvasti esille ja olemme ylpeitä siitä, hän jatkaa.

Jokerien uudet asut näet alla olevasta Twitter-upotuksesta.

Tässä ne ovat ja näillä mennään kausi 2019-20! Lisää kuvia: https://t.co/NDdvZvKy9a#Jokerit#KHLfipic.twitter.com/4AcklfX8xi — Helsingin Jokerit (@jokerithc) August 19, 2019

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut