Maajoukkueen jättänyt ex-Suomi-luotsi avautui siirtokohusta – ”Infosin lentopalloliiton johtoa koko ajan”

Tuomas Sammelvuo Paula Pohjamo

Sport Content

Venäjän lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Tuomas Sammelvuo on ottanut tänään Twitter-tilillään kantaa siirtosaagaan, josta on noussut tällä viikolla iso kohu.

Sammelvuo siirtyi Suomen miesten maajoukkueen peräsimestä Venäjän käskyttäjäksi kesken kauden.

Suomen Lentopalloliitto ei saanut lanttiakaan siirtokorvauksena ja lisäksi maajoukkueella on mennyt viime aikoina muutenkin varsin mollivoittoisesti: se ei ole saanut käytännössä mitään aikaan Sammelvuota päävalmentajana seuranneen Joel Banksin alaisuudessa.

– Infosin lentopalloliiton johtoa koko ajan asioiden etenemisestä ja kun alkoi näyttää, että olen lähellä sopimusta. Kysyin, onko minulla vihreä valo edetä neuvotteluissa, johon sain puheenjohtajalta vastauksen, että on, Sammelvuo kertoo Twitter-tilillään.

– Sen sijaan yhteistyöneuvotteluihin liittojen väliltä tuli hankaloittava piirre, kun Keijo Säilynojan tyot lentopalloliitossa loppuivat, sillä hänellä oli erittäin suorat kontaktit Venäjän lentopalloliiton kanssa. Itse taas koin, että olen valmentaja ja liittojenväliset neuvottelut eivät suoraan minulle kuulu. Halusin keskittyä tekemään työni hyvin, Sammelvuo jatkaa. .

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.